reklama 11C

Při CSIYH v Chuchli zvítězil Covarrubias. Opatrný opět na dekorování

ikonka

Páteční závodní den CSIO3* Prague Cup otevřela opět soutěž pro mladé koně. S parkurem ceny Alavis při CSIYH1* si nejrychleji poradil Agustin Covarrubias s teprve šestiletým valachem Kaviaar Delta Mossel Z. Na dekorování opět nechyběl Aleš Opatrný.
21.08.2020 11:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Český reprezentant Aleš Opatrný si se sedmiletým valachem Copin´s Boy zajistil již podruhé účast na dekorování. Po čtvrtečním šestém místě absolvoval i v pátek parkur bezchybně. Dosažený čas 65,01 vteřiny stačil na pěkné třetí místo. 
 
Vítěz Agustin Covarrubias s valachem Kaviaar Delta Mossel Z dokončil v čase 62,61 vteřiny. Na druhé místo se dostal německý zástupce Maurice Tebbel. V sedle šestiletého hřebce Congstar absolvoval připravený parkur za 64,34 vteřiny. I tato dvojice podala dobrý výkon druhý den po sobě a navázala na čtvrteční třetí místo. 
 
V elitní desítce se umístili ještě další dva Češi. Osmé místo získal Jakub Štěrba s hřebcem Heartvit ZH, jen o jedno místo níže skončil Martin Řezníček s klisnou Conteusina. 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiopraha.cz. Sledujte také live stream z průběhu celého mítinku CSIO3* Prague Cup 2020.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }