reklama 11C

Pátek ve Zduchovicích dominantou domácích. Španko vyhrála hned dvakrát

ikonka

Páteční soutěže CSI ve Zduchovicích měly pouze české vítěze. Emmě Sophii Španko se dokonce podařilo zvítězit dvakrát, a to v soutěžích CSI1* do 120 a 125 centimetrů, v nichž nenašla přemožitele s klisnami Elis a Electric Lady.
04.06.2021 23:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
V nejvyšší páteční soutěži CSI2* s výškou překážek do 130 centimetrů vyhrál na zduchovickém kolbišti Viktor Skutecký na valachovi Hercule Poirot VD Caatshoeve. Pouhé tři desetiny sekundy na něj ztrácel Slovák Bronislav Chudyba v sedle hřebce Mjanghoj´s Constantin Z. 
 
Ve Small Tour CSI2* se z prvenství radovala Karolína Dvořáková na valachovi Chakito. V soutěži mladých 5 a 6letých koní při CSIYH1* vyhrál na parkuru do 115/125 centimetrů Kamil Papoušek s klisnou Super Erikou. Sedmiletí koně měli přichystané překážky na výšce 130 centimetrů a nejlepší jízdu z nich předvedl hřebec Concoreto sedlaný Janem Bardonem.
 
První z pěti sobotních soutěží začíná v 8:45 hodin, Big Tour CSI2* je na programu od 12:45 hodin. Celý den bude možné sledovat přímý přenos internetové televize EquiTV.cz. 
 
Foto: se souhlasem Emmy Sophie Španko, Viktora Skuteckého, Karolíny Dvořákové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE