reklama 11B

Zduchovice hlásí pro CSI2* plný dům. Přijedou jezdci ze sedmi zemí

ikonka

Pořadatelé mezinárodních skokových závodů CSI2* ve Zduchovicích oznámili, že stanovený celkový počet přihlášených koní byl naplněn. Do jezdeckého centra nedaleko Kamýku nad Vltavou míří jezdci ze sedmi zemí.
31.05.2021 15:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Do Zduchovic míří na mezinárodní skokové závody CSI2* 2021, které se konají od 3. do 6. června, jezdci ze sedmi zemí. Kromě domácích to budou reprezentanti Finska, Maďarska, Německa, Polska, Rakouska a Slovenska.
 
Kurzy parkurů bude připravovat již osvědčená dvojice course designerů Christa Heibach & Petr Mašek, která má k dispozici i několik nových překážek. Při CSI2* se bude soutěžit ve Small, Medium a Big Tour. 
 
Small Tour při CSI2* Zduchovice 2021 zahrnuje soutěže na výškách 125 až 130 centimetrů, které proběhnou ve čtvrtek, v pátek a v neděli. Od čtvrtka do soboty se bude konat Medium Tour se soutěžemi od 130 do 140 centimetrů. Big Tour bude mít pauzu v pátek, v ostatní dny zahrnuje soutěže od 135 do 145 centimetrů. Vrcholem je nedělní Grand Prix Zduchovic započítávána do Longines žebříčku Mezinárodní jezdecké federace.
 
Na úrovni CSI1* se bude skákat každý den nejméně jednou, a to od 120 do 130 centimetrů. Dvoje soutěže budou v pátek a v neděli. Túra pro mladé koně zahrnuje tři soutěže pro 5 a 6leté a tři pro 7leté. Konat se budou první tři dny. 
 
V sobotu a v neděli bude možné všechny soutěže sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE