reklama 11A

Ohlávka Enable s podpisy Gosdena a Dettoriho se vydraží pro charitu

ikonka

Hned dvakrát na sebe britské dostihy v posledních dnech upozornily širší veřejnost. Hollie Doyle získala prestižní cenu Sportovkyně roku Sunday Times a hnědka Enable patří k desítkám hvězd zapojených do charitativní dražby Celebrity Bottom Drawer.
26.11.2020 10:14  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Ohlávka dvojnásobné vítězky Ceny vítězného oblouku s podpisy jejího trenéra Johna Gosdena a stálého jezdce Frankieho Dettoriho bude jedním ze zlatých hřebů desetidenní online dražby organizované velšským komikem Griffem Rhys Jonesem. Výtěžek půjde ve prospěch dětských hospiců East Anglia's Children Hospices.

Enable tak figuruje vedle hvězd jako Cate Blanchett, Judy Dench, Jonathan Pryce, Ralph Fiennes nebo David Schwimmer. Kromě různých osobních předmětů a drobností budou draženy rekvizity ze seriálů Panství Downton, Hra o trůny nebo filmů s Jamesem Bondem.

Webové stránky dražby s katalogem najdete na tomto odkazu, ohlávka Enable patří k největším lákadlům sportovní sekce.

Foto: France Galop




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE