reklama 11A

MS Kronenberg: Po drezuře vedou Němci, z Čechů byl nejlepší Soukup

ikonka

Účastníci mistrovství světa dvojspřeží v Kronenbergu mají za sebou drezuru. Startovní pole bylo rozdělené na dvě části, takže drezurní zkoušky probíhaly ve dnech 9. a 10. září. Nejlépe z české trojice si vedl Alexandr Soukup.
10.09.2021 20:13  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Alexandr Soukup zajel úlohu se skóre 63,70 trestného bodu, což stačí na průběžné 63. místo. Petr Novák je pětasedmdesátý a Ota Bareš je jednaosmdesátý. Český tým drží po úvodní zkoušce šestnáctou příčku v hodnocení družstev.
 
Ve vedení soutěže týmů jsou Němci. Sandro Koalick, Anna Sandmann i Marco Freund se dostali do TOP10. Nejlepší výkon v drezuře však předvedl Martin Höller startující v maďarských barvách. Ten je v čele průběžné výsledkové listiny a spolu s kolegy je na druhém místě v týmovém klání.
 

Výsledky jsou ZDE

 
Foto: David Soukup 
 
Zdroj: Soukup Team



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE