reklama 11B

Mladí drezurní koně se ve Verdenu letos nepředstaví. MS bylo zrušeno

ikonka

Mistrovství světa mladých drezurních koní, které se mělo konat ve Verdenu od 9. do 13. prosince, se nakonec neuskuteční. Akce se měli účastnit nejlepší pěti až sedmiletí koně z celého světa, ale právě mezinárodní rozměr průběh akce znemožňuje.
28.11.2020 11:03  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Před několika týdny byla ze strany FEI a organizačního výboru doplněna opatření pro omezení rizik šíření koronaviru. Po několika jednání mezi FEI, WBFSH a organizačním výborem a navzdory všem přijatým úpravám bylo přijato politováníhodné rozhodnutí, že nejlepší a jedinou možností s ohledem na pandemii je zrušení celé akce. Je nám velmi líto, že se šampionát neuskuteční, jelikož je jedním z vrcholu sezony, ale rozhodnutí rozumíme a plně jej podporujeme,“ uvedl Jan Pedersen, prezident Světové chovatelské federace sportovních koní (WBFSH). Pořadatelé očekávali účast koní z celkem 23 zemí. 
 
Archivní foto: FEI / Dirk Caremans



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE