reklama 11B

Martinickou Super Grand Prix ovládla Lucie Strnadlová se Solidatem

ikonka

Na start martinické stopadesátky se 2. října postavilo celkem devatenáct dvojic. Soutěž se jela jako dvoukolová s rozeskakováním, do kterého se po dvou bezchybných parkurech podívaly tři jezdkyně. Třetí nulu zapsala pouze Lucie Strnadlová.
02.10.2022 22:15  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Základní kolo absolvovaly s nulou na kontě čtyři jezdkyně, Lucie Strnadlová, Tereza Kleandr, Natálie Ulčová a Mariana Michlíčková. Do druhého kola pro deset nejlepších jezdců postupovaly ještě tři dvojice s jedním trestným bodem za překročení stanoveného času a dvě s jednou chybou.

Druhé kolo dojelo bez trestných bodů dvojic šest. Chyba z prvního kola jistě mrzela Vladimíra Treteru s Gansterem V/H Noddevelt, který se po loňském vítězství musel spokojit s šestým místem. Pátý skončil s jedním trestným bodem z prvního kola Miloslav Příhoda a Ibiza D. Stejný bodový příděl zapsal i Marek Klus v sedle koně Tenerifes Cardozo. Rychlejší čas druhého kola mu však zajistil místo čtvrté.

Tři ze čtyř bezchybných jezdkyň po prvním kole dojely čistě i kolo druhé a postoupily do rozskakování. Pouze Mariana Michlíčková dvakrát chybovala, a tak se zařadila až na desáté místo. Jedné chybě v rozeskakování se nevyhnula Natálie Ulčová s Demontem ani Tereza Kleandr s Claretinem. Druhá zmiňovaná jezdkyně absolvovala zkrácený parkur v rychlejším čase, což jí vyneslo druhé místo.

Vítězkou se stala Lucie Strnadlová se Solidatem. Čas jejich rozeskakování byl sice nejpomalejší, avšak jediná bezchybná jízda ve všech třech parkurech znamenala zasloužené vítězství.

 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

Ilustrační foto: Kateřina Návojová




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE