reklama 11D

Martinice budou v druhé polovině dubna hostit dva parforsní hony

ikonka

Ve dnech 18. a 20. dubna se v Martinicích uskuteční dva parforsní hony, které proběhnou za účasti smečky Böhmer Harrier. Masterem bude Thorsten Mönchmeyer, pány honu jsou Silke Christ, Falk König, Volker Quentmeier a Bořek Bierhanzl.
04.03.2024 15:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl resort Equitana Martinice  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Ve čtvrtek 18. i v sobotu 20. dubna se pojede mírně zvlněnou krajinou. Na trase budou připraveny přírodní skoky a v některých částech i náročnější překážky. Účastníci budou rozděleni do dvou lotů, přičemž ten druhý bude o něco pomalejší a s překážkami, které lze vždy objet.
 
Ve čtvrtek je nástup na louce před hotelem Equitana naplánován na 12. hodinu. Zhruba ve 14:00 se uskuteční na stejném místě halali a curée. Sobotní hlavní hon začne taktéž v pravé poledne, ale ukončen bude až v 15:00 hodin. Oba dny oficiálně zakončí společná večeře v hotelu Equitana. 
 
Hosté, kteří nepojedou na koních, mohou doprovázet hon pod vedením organizátorů ve vlastních vozech.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE