reklama 11D

Losování pořadí družstev skokového MČR v Olomouci a úprava programu

ikonka

Ve čtvrtek vpodvečer vylosovali zástupci ekip pořadí týmů do dvoukolové soutěže při parkurovém mistrovství České republiky 2021 v Olomouci. Na startu se tentokrát sejde celkem patnáct celků, přičemž s neoblíbenou jedničkou odstartují Severní Čechy 1.
15.07.2021 21:20  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Z patnácti týmů budou mít při parkurovém mistrovství České republiky v Olomouci dvojí zastoupení na startu Středočeši, Plzeňští, Severomoravští, Východočeši a Jihočeši. Kompletní startovní pozice týmů je na úvodní fotografii tohoto článku. 
 
Titul budou obhajovat jihomoravští jezdci, kteří však nastoupí v jiném složení oproti loňskému šampionátu v Martinicích. Ti mají startovní číslo osm. 
 
Týmová soutěž bude mít na programu první kolo v pátek od 14:00 hodin. Předcházet jí bude první kolo žen a druhé kolo kategorie U25. Druhý závodní den bude zahájen v 9:00 hodin.
 
Veškeré informace o programu mistrovství ČR v parkurovém skákání najdete na stránkách Equine Sport Centra Olomouc. On-line přenos všech soutěží je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Detailní rozpis, program a výsledkový servis jsou v JIS ČJF pod adresou: www.jezdectvi.org/zavody/210715H1.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tiskový servis ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE