reklama 11B

Leden, kam s koňmi jedem? Češi míří do Olivy, Salzburgu i Opglabbeeku

ikonka

Od čtvrtka 14. ledna budeme moci opět držet palce českým jezdcům na mezinárodních závodech v zahraničí. O první starty se postará Anna Kellnerová v Olivě. V lednu zahájí sezonu také další jezdci, a to v rakouském Salzburgu či belgickém Opglabbeeku.
13.01.2021 09:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Spring Mediterranean Equestrian Tour 2021 poběží od ledna do dubna. Lednové části, která zahrnuje tři týdny, se zúčastní nejen Anna Kellnerová, ale také Lucie Anovčínová. Ta se k ní přidá od druhého soutěžního týdne. V první části Kellnerová odstartuje s koňmi Classic, Deep Impact 8 či Valencia V Z. Do druhé má přihlášené kromě zmíněné trojice ještě Balguera a Catch Me If You Can OLD. Tito dva koně by pak měli startovat i v třetím týdnu. Lucie Anovčínová by se měla na start v Olivě postavit s klisnou Auteuil AH Z.
 
V Belgickém Opglabbeeku bychom měli mít možnost sledovat od 13. do 16. ledna Valentýnu Kukovou s koňmi Cool Scendy, Journal a Udget du Rozel. Do rakouského Salzburgu se chystají ve stejném termínu Eliška Opravilová s Kleons Empire, Žaneta Pokorná s Cameleonem Z a klisnou Hudalma, v neposlední řadě pak Adéla Pokorná a Zaira Caletta. 
 
V Opglabbeeku budou mezinárodní závody pokračovat i o dva týdny později a opět by tam neměla chybět s již zmíněnými svěřenci Valentýna Kuková.
 
Zdroj: přehled zahraničních výjezdů ČJF
Ilustrační foto METOliva.com / Adolfo Gosálvez



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE