reklama 11B

Kristína Vítek pátá při Sunshine Tour. Linda Portychová v TOP10

ikonka

Také v sobotu 20. února předvedlo několik českých jezdců pěkné výkony při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera. Nejlepší umístění zaznamenala Kristína Vítek s Kamirezem van Orchid´s. Dařilo se i Lindě Portychové s klisnou Falino.
20.02.2021 19:05  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Kristína Vítek s Kamirezem van Orchid´s vybojovala v sobotní soutěži do 120 centimetrů při Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera pěkné páté místo. 
 
Do TOP10 se vešla i Linda Portychová s klisnou Falino na parkuru vysokém 130 centimetrů. V soutěži o pět centimetrů vyšší dosáhla na 13. dotovanou příčku Charlotte Augier de Moussac na valachovi Jules Verne DB, přičemž bezchybná byla i s Iron Manem J.P.
 
Bezchybný výkon předvedl Aleš Opatrný s Colinem Z v soutěži do 140 centimetrů. Čas 73,63 stačil na 21. řádek výsledkové listiny. Na stejném kurzu dovedla do cíle své svěřence bez trestných bodů i Emma Augier de Moussac. Sedlala klisnu N-Balourouge de Semilly a Divu.
 
Další nulu na bodovém kontě zapisovala Mariana Michlíčková s Human Leaque na parkuru vysokém 140 až 145 centimetrů. Čas druhé fáze 26,77 ji zařadil na 24. pozici. Na Leeve Jungovi byla sice o něco málo rychlejší, ale jednou chybovala. 
 
Do rozeskakování soutěže do 145 centimetrů se dostala Emma Augier de Moussac s klisnou Homey. V závěru však jednou chybovala a skončila šestnáctá. V nejvyšší soutěži dne do 150 centimetrů jsme drželi palce Alešovi Opatrnému s Forewerem. Ten ovšem tentokrát obdržel 12 trestných bodů.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv V-Team Prague a Lindy Portychové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }