reklama 11D

Kovářová nadále úspěšná v Itálii. Při Toscana Tour byla druhá s Chloe

ikonka

Již ve třetím italském areálu startuje v úvodu letošní sezony Natálie Kovářová. Nyní se nachází v Arezzu na Toscana Tour, kde v pátek vybojovala druhé místo ve stočtyřicítce s klisnou Chloe. Dařilo se také Tereze Svobodové a Rozálii Pichrtové.
05.04.2024 17:35  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Natálie Kovářová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V soutěži do 135 centimetrů sedlala Tereza Svobodová své dva svěřence, přičemž s oběma na parkuru nechybovala. V sedle Leandra Lj Z skončila dvacátá a s April, v konkurenci světových jezdců, jako Marlon Modolo Zanotelli, Steve Guerdat a Philipp Weishaupt, se s lepším časem vyhoupla těšně za ně na konečné šesté místo. 
 
Jedenáctá příčka poté patřila na 135 centimetrech Rozálii Pichrtové s Queesy PJ. Tato česká jezdkyně startuje také v rámci Bronze Tour na 120 centimetrech, v níž skončila s Bachou šestá, stejně jako Adriana Cermanová v sedle zkušené klisny jménem Irocca van de Postbaan.
 

Kompletní výsledky z Arezza sledujte TADY.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE