reklama 11C

Koně na Kačině 2022: Chybět nemohlo vystoupení starokladrubských koní

ikonka

První říjnovou sobotu se již tradičně na zámku Kačina konala akce Koně na Kačině, které se zúčastnili zástupci Národního hřebčína Kladruby, minikoně ze Stáje Przechwozd, koně Kinských a další. Vrcholem pak byla Hubertova jízda zámeckým parkem.
07.10.2022 18:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
V sobotu 1. října se uskutečnily na zámku Kačina u Kutné Hory oblíbené slavnosti věnované koním. Během dne se představila různá plemena koní, včetně starokladrubských koní a koní Kinských. 
 
K vidění byly ukázky práce v zápřahu a tahu i jezdecké ukázky. Diváci mohli vidět pas de deux v podání starokladrubských vraníků Solo Bandira XXXV s Ing. Karlem Dvořákem a Sacramoso Xatina X-31 se Zuzanou Hovorkovou v dámském sedle. Své vystoupení mělo také voltižní družstvo dětí z Kladrub nad Labem pod vedením Bohunky Rosůlkové s koněm Generale Corinzia XLIX-26. 
 
Reprezentanti Stáje Przechwozd si připravili skokovou čtverylku minikoní. Drezurní volnou sestavu prezentoval Jezdecký klub Equus Kinský. Z Hradištka dorazil také Pavel Hybler se svým čtyřspřežím. Na programu byla i ukázka výcviku policejních koní Městské jízdní police Praha nebo představení plemene brabantský kůň v tahu. 
 
Vyvrcholením celé akce pak byla Huberova jízda zámeckým parkem, která je připomínkou parforsních honů a symbolickým zakončením jezdecké sezony. 
 
Foto: Michela Purnochová, poskytl Národní hřebčín Kladruby
Zdroj: Národní hřebčín Kladruby a Národní zemědělské muzeum



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE