reklama 11C

Kdo budou Jezdci a Koně roku 2020? ČJF vše oznámí začátkem března

ikonka

Tradiční galavečery České jezdecké federace, při nichž jsou oceňováni nejúspěšnější jezdci a koně ve všech sdružovaných disciplínách, probíhaly v posledních letech zpravidla na konci ledna. Letos se z pochopitelných důvodů akce konat nemohla.
23.02.2021 13:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Výkonný výbor České jezdecké federace zvažoval, jakou formou oficiálně vyhodnotit uplynulou sezonu 2020. V lednu se rozhodl oslovit zástupce odborných periodik, aby podaly návrhy v hodné prezentace.  
 
V druhém čísle Zpravodaje ČJF 2021 prezidentka této zastřešující organizace jezdeckého sportu v České republice informovala, že výsledky budou oznámeny v březnu. 
 
„Co se týče uzavření sportovní sezony 2020 a zveřejnění oficiálních výsledků, v letošním roce se kvůli pandemii coronavirus neuskuteční na tradičním galavečeru. ČJF je vydá oficiální zprávou na začátku března,“ uvedla Olga Plachá.
 

Zpravodaj ČJF 2/2021 najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Archivní foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE