reklama 11B

Kateřina Tomanová pokračuje na bezchybné vlně i v sobotní Zielone Góře

ikonka

Hlavním bodem sobotního programu v polské Zielone Góře byla soutěž Longines Rankings na 145 centimetrech. Tu skvěle zajela Kateřina Tomanová s Lordem, její čas 74,71 vteřiny stačil na dvanácté místo. Dařilo se i Kamile Veselé a Rozálii Pichrtové.
17.04.2021 20:58  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Předposlední den sportovního programu polského CSI Zielona Góra 2021 se opět vydařil českým jezdkyním. V hlavní soutěži dne s výškou překážek 145 centimetrů zabodovala Kateřina Tomanová v sedle Lorda, když si dojela pro dvanácté místo. Na bezchybné vlně pokračovala i v soutěži do 130 centimetrů, kterou také překonala bez zaváhání v společně s Kronosem, s nímž skončila třináctá. 
 
Bezchybná byla ve stotřicítce také Kateřina Kubrická, která do soutěže nastoupila s klisnou Lentilkou. Soutěž o deset centimetrů nižší se poté vydařila Kamile Veselé, jejíž bezchybná jízda ji v sedle Warrantera zařadila na výborné páté místo. Na stejné obtížnosti, ovšem v dětské sekci, se kvalitně prezentovala další členka české ekipy, Rozálie Pichrtová. Té patřilo místo sedmé po čistě zajeté dvoufázové soutěži, a to s klisnou Cupcake Girl VH Lindenhof Z.  
 
Na programu těchto polských mezinárodních závodů má své místo také Elite Tour, jejíž překážky jsou postaveny na výšce 110 centimetrů. I v rámci této túry má v Polsku zastoupení Česká republika. Čtvrté místo si v sobotu zajistila Eliška Machalová s Carinjem, s jednou chybou poté dokončila Viola Ratajová a Ilconter.  
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto: Kateřina Tomanová, Kateřina Kubrická



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE