reklama 11D

Kateřina Tomanová dokončila čistě sobotní stopětačtyřicítku ve Vejeru

ikonka

Od čtvrtka 21. října se ve španělském Vejeru de la Frontera účastní čeští jezdci tříhvězdových mezinárodních závodů. V sobotu se jela nejvyšší soutěž na výšce 145 centimetrů, kterou Kateřina Tomanová s Divine Des Vergers dokončila bez trestných bodů.
23.10.2021 19:50  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ve španělském Vejeru de la Frontera se od čtvrtka 21. října konají mezinárodní závody na úrovni tří hvězd a pro mladé koně. V tříhvězdové kategorii startuje několik českých jezdců. Hned úvodní den byl úspěšný pro Vladimíra Maláka, který v sedle Zarthaga BR Z dokončil parkur na výšce 130 centimetrů bez trestných bodů a umístil se na pátém místě. 
 
V sobotu se dařilo Kateřině Tomanové, která s koněm Kronos v parkuru s výškou překážek 130 centimetrů nechybovala a umístila se na desátém místě. Čistě zajela i nejvyšší soutěž dne, parkur na výšce 145 centimetrů započítávaný do Longines Ranking, a to s koněm Divine Des Vergers Z. Jejich čas stačil na dvacáté páté místo.
 
Foto: poskytla Kateřina Tomanová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE