reklama 11D

Jedno druhé a tři pátá místa vybojovali Češi v úvodním dni v Šamoríně

ikonka

Početná česká ekipa vyrazila na mezinárodní závody do slovenského Šamorína. Úvodní den se jim vydařil, na předních příčkách se umístili například Lucie Strnadlová, Marek Hentšel, Sergej Motygin nebo Petr Eim.
05.05.2022 18:40  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ve čtvrtek 5. května odstartovaly v Šamoríně mezinárodní závody. Na programu bylo celkem devět soutěží a závodilo se na třech kolbištích. Na Slovensko se vydala i spousta českých jezdců, z nichž hned čtyři vybojovali umístění do pátého místa.

V Silver Tour na výšce 135 centimetrů se nejlépe vedlo Lucii Strnadlové, která s valachem Solidat dojela s čistým kontem, čas stačil na páté místo. V první desítce se umístil i Viktor Skutecký, který s klisnou Nena Chanti Z obsadil devátou příčku.

Stočtyřicítka vyšla nejlépe Nikole Bielikové. S Carisonem dokončila dvoufázový parkur bez zaváhání a obsadila patnácté místo. Lucie Strnadlová s Quadirou připsala dvě shození v druhé fázi.

Na programu byly ve čtvrtek i soutěže pro mladé koně. Pětiletí koně absolvovali parkur s výškou překážek 115 centimetrů, ve kterém se nejlépe vedlo valachovi Mirocco v sedle se Sergejem Motyginem. Po bezchybné jízdě obsadili šesté místo.

Úvodní den vyšel také Markovi Hentšelovi s šestiletou Ceremonií. Parkur pro šestileté koně na obtížnosti 125 centimetrů dokončili bez trestných bodů a v dobrém čase, který o pouhých pět desetin sekundy nestačil na ten vítězný.

V soutěži pro sedmileté koně se dařilo opět Lucii Strnadlové. S hřebcem Don ve stotřicítce nechybovali a obsadili konečné dvanácté místo.

Další pěkný výkon předvedl Sergej Motygin v Big Tour, když s valachem Cassital By Boris dokončil parkur na výšce 130 centimetrů bez penalizace a obsadil páté místo. Stejnou příčku vybojoval po bezchybné jízdě i Petr Eim s Caligarim ve stodvacítce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Ilustrační foto




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }