reklama 11C

Finále dětské túry v Zielone Góře se vydařilo Rozálii Pichrtové

ikonka

Vyvrcholení polských mezinárodních závodů v Zielone Góře vyšlo výborně Rozálii Pichrtové. Ve finále dětské túry se řadila na třetí a čtvrté místo s klisnami Šejna a Cupcake Girl. Kateřina Tomanová dokončila Grand Prix s pěti trestnými body.
18.04.2021 19:52  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Rozálii Pichrtové patřilo třetí a čtvrté místo v polské Zielone Góře při finálovém kole dětské túry, kdy výška překážek dosahovala 125 centimetrů. Na stejné obtížnosti, avšak v rámci finále malé túry, tato jezdkyně přidala další bezchybnou jízdu v sedle Coudyho. O poznání lépe se tato soutěž vydařila Kamile Veselé, která s Warranterem obsadila místo páté.  
 
Následoval hlavní bod polských mezinárodních závodů, a sice Grand Prix započítávaná do Longines Rankings, jejíž překážky byly postaveny na výšce 145 centimetrů. O jediný český start se postarala Kateřina Tomanová s Lordem, obdržela dohromady pět trestných bodů a umístila se sedmadvacátá. Nejrychleji překonal rozeskakování Grand Prix vítězný Andrius Petrovas a Zwarovski Z.  
 
Finále střední túry bylo zařazeno na konec celého parkurového programu. V tomto případě se výška překážek pohybovala na 135 centimetrech a v této soutěži startovala Kateřina Tomanová s Quebecem, s nímž chybovala jednou a zapsala čtyři trestné body. S Kronosem poté přidala ještě o další čtyři trestné body více. Kateřina Kubrická také uzavřela svou účast v Polsku, a to startem ve střední túře s Lentilkou, s níž chybovala jednou.
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 

 
Foto: Asia Breklewicz / poskytla Kateřina Kubrická, Kateřina Tomanová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE