reklama 11B

Emma Augier De Moussac obsadila v pátek deváté místo při CSI v Olivě

ikonka

Pátečním programem pokračovalo CSI v Olivě. V tento den se o poznání lépe dařilo české reprezentantce Emmě Augier De Moussac, která s klisnou Homey skončila na devátém místě ve stočtyřicítce. Doplnila ji svými starty i její sestra Charlotte.
30.10.2020 17:18  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Sestry De Moussac hájily barvy České republiky při startech na CSI ve španělské Olivě i v pátek, a to na obtížnostech 130, 135 a 140 centimetrů. V té nejvyšší z výčtu, tedy v Gold Tour, obsadila po bezchybné jízdě skvělé deváté místo Emma se svou klisnou Homey. Dobře si vedla i v soutěži, v níž výška překážek dosahovala 135 centimetrů. S koněm L-Epsom Shutterfly dorazila do cíle také bez trestných bodů a zařadila se na patnácté místo. 
 
Druhá ze sester, Charlotte, reprezentovala Česko na úrovni 130 centimetrů, a to s dvěma koňmi Iron Man J.P. a Jules Verne DB. S oběma přivezla čtyři trestné body. 
 
Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM 
 
Foto: Archiv jezdkyně



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE