reklama 11D

Drezurní MČR Zduchovice: Po prvním kole vede Vášáryová ve velké rundě

ikonka

Ve čtvrtek 12. srpna proběhla první kola mistrovství ČR v drezuře, které je v letošním roce pořádané ve Zduchovicích. V nejobtížnější velké rundě se zahajovací jízda vyvedla nejlépe Haně Vášáryové s Filipou. V čele malé rundy je Michal Knoflíček.
12.08.2021 20:58  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zduchovický areál hostí letošní mistrovské drezurní klání. Ucházet o mistrovské tituly se přijeli reprezentanti jedenácti oblastí České jezdecké federace. 
 
Po prvním kole velké rundy se do čela dostala Hana Vášáryová s klisnou Filipou, s hodnocením 69,088 %. Mezi seniory jednotlivci, avšak v rundě malé, zaznamenal nejlepší výsledek Michal Knoflíček s Dublinem. Tato dvojice si z drezurního obdélníku odvezla skóre 71,353 %. 
 
V kategorii jezdců do pětadvaceti let se nejvíce vydařila první mistrovská jízda Tině Pospíšilové s Fiorellou TC, když zapsala známku 67,656 %. Mezi mladší juniory se od letošní sezony řadí Johana Vášáryová, která zároveň tuto kategorii vede po prvním kole s Firestonem, a to po připsání 72,095 %. Mezi staršími juniory se do čela zařadila Eliška Šteflová s Falcaem. Tato dvojice byla ohodnocena 71,458 %. 
 
O závěr drezurního úvodního mistrovského dne se postaraly dvojice spadající do dětské kategorie. Nejpočetněji zastoupenou startovní listinu po prvním kole ovládla Veronika Sedláčková s klisnou Givesta M.H., s výsledkem 72,367 %. Ten úplný čtvrteční závěr patřil paradrezurním jezdcům, z nichž byli nejúspěšnější Vladimír Votřel a Kristýna Rudolfová. 
 
První mistrovský den ve Zduchovicích vám pomůže přiblížit fotogalerie od Jana Matušky.
 
Foto: Jan Matuška



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE