reklama 11B

Další jezdecká mega akce zrušena. Neproběhne vánoční Mechelen

ikonka

Postupné rušení všech velkých jezdeckých akcí nebere konce. Dalším mítinkem v řadě je Jumping Mechelen, který se tradičně koná od 26. do 30. prosince. „Nová protipandemická opatření zavedená v Belgii znamenají zrušení této akce,“ uvedli pořadatelé.
01.11.2020 18:56  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Jumping Mechelen, to není jen Světový pohár v parkurovém skákání, ale taky v drezuře a ve spřežení. Chybět nemělo ani finále FEI Jumping Ponies Trophy.
 
„Je smutné, že nová protipandemická opatření zavedená v Belgii znamenají, že nám nezbylo nic jiného než Jumping Mechelen zrušit. Moc jsme chtěli akci uspořádat, byli jsme motivovaní, vypracovali jsme různé scénáře, a nakonec jsme přišli s pěknou odlehčenou verzí,“ uvádí členové organizačního týmu v oficiálním prohlášení.
 
„Chtěli jsme všem příznivcům a fanouškům nabídnout jako dárek na konci roku několik dní fantastického a krásného sportu. Nyní budeme muset tyto okamžiky nahradit vzpomínkami, které máme od roku 1980 a zaměřit naši pozornost na příští ročník v roce 2021, kdy konečně budeme moci oslavit těch čtyřicet let,“ smutně konstatovali organizátoři Jumping Mechelen.
 
Foto FEI/Dirk Caremans



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE