reklama 11B

Další české vítězství v Olomouci. Bardon nejrychlejší mezi sedmiletými

ikonka

Již potřetí zněla olomouckým areálem při CSI česká hymna. Ve čtvrteční soutěži CSIYH pro sedmileté koně se o ni postaral svým výkonem Jan Bardon s hřebcem Concoreto. Dvojice jako jediná dokončila bezchybně a zároveň se časem vešla do jedné minuty.
17.06.2021 11:38  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Český zástupce Jan Bardon dokončil s hřebcem Concoreto soutěž CSIYH1* Youngster Tour pro sedmileté koně s výškou překážek do 130 centimetrů v čase 59,44 vteřiny a těšil se zaslouženě z vítězství. 
 
V závěru jeho prvenství ohrožoval středeční vítěz Shane Dwan s klisnou Havalla, chyba na posledním skoku jej však vyřadila z předních příček. I druhé nejlepší umístění patřilo české dvojici, a to Kristýně Koutné s DC. K překonání trasy parkuru s výškou překážek 130 centimetrů potřebovala 61,79 sekundy. Elitní trio uzavřel německý jezdec Michael Kölz s hřebcem Cristallino. Jejich čas byl 62,54. 
 
 
Kompletní výsledky a další informace najdete na adrese www.csiolomouc.cz. Po celých pět dnů je možné sledovat on-line přenos prostřednictvím www.equitv.cz, CMH.tv, i-vysílání České televize a stránek pořadatele.
 
Foto: Kateřina Návojová
 

 

 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE