reklama 11B

Dally Hit opět v čele. Její ryzka je první letošní hříbě v Napajedlích

ikonka

Hřebčín Napajedla hlásí první hříbě roku 2021. Stejně jako o dvanáct měsíců dříve je jeho matkou hnědka Dally Hit, která v pondělí ve 21:05 porodila klisničku po Pouvoir Absolu. Ryzka s lysinou a bílýma nohama je třetím potomkem Koně roku 2016.
13.01.2021 10:18  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Dally Hit, čtyřnásobná jedničková vítězka a jeden ze čtyř desítek koní v českém tréninku s blacktype statusem, se uvedla v chovu dnes dvouletou hnědkou Dally Top (Stormy Jail). Loni následoval roční hnědák Dangerous (Egerton).
 
Jak uvedla agentura ČTK, návrhy jména pro letošní klisničku můžou zájemci posílat na e-mailovou adresu info@napajedlastud.com. Celkem očekává nejstarší tuzemský plnokrevný hřebčín dvacítku přírůstků.
 
Kdo jsou a jak vypadají první letošní hříbata ve vašem plnokrevném chovu? Pokud chcete, můžete nám posílat fotografie svých hříbat na adresu info@jezdci.cz nebo martin.cap@jezdci.cz. Rádi se o ně podělíme s našimi čtenáři.
 
Foto: Hřebčín Napajedla



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE