reklama 11D

CSI5* Oslo: Klisna narozená v Česku byla třetí v páteční stopadesátce

ikonka

V pátek 15. října začalo v norském Oslu první kolo halového Světového poháru v parkurovém skákání. První stopadesátku ovládl Francouz Julien Anquetin v sedle valacha Blood Diamond du Pont. Třetí místo obsadila v Česku narozená klisna.
15.10.2021 20:07  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Francouzská dvojice Anquetin a Blood Diamond du Pont překonala kurz s nulou v čase 62,35 sekundy. O více než sekundu pomalejší byl bezchybný Jack Whitaker. Brit sedlal hnědáka Elucar V.E. Třetí místo obsadil brazilský reprezentant Marlon Módolo Zanotelli s klisnou Obora´s Chloe. Jak její jméno napovídá, hnědka po Chacco Blue se narodila v jihočeském hřebčíně v Oboře. Dvojice se v těžkých parkurech v letošní sezoně prosadila už několikrát. K nějvětším úspěchům patří vítězství ve stopadesátce v rámci Global Champions v Madridu.
 
Výsledky najdete ZDE
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE