reklama 11B

Češi startují v Gorla Minore. Stružinský vítězný v úvodní stotřicítce

ikonka

Od pátku 24. září probíhá v Gorla Minore dvouhvězdové CSI, při němž nechybí čeští jezdci. Vedle Františka Stružinského, jenž zvítězil s valachem Bob Saint Clar v soutěži stupně S**, v Itálii startují také sestry De Moussac a Alena Kabátová.
24.09.2021 19:49  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V pátek se v italské Gorla Minore rozeběhly mezinárodní parkurové závody a hned při zahajovací soutěži s překážkami do 130 centimetrů zazněla česká hymna. Vítězství si připsali František Stružinský a Bob Saint Clar. 
 
S jednou chybou dokončila páteční stočtyřicítku Emma Augier de Moussac v sedle klisny Homey a totožný výsledek zaznamenala také v soutěži o pět centimetrů nižší s koněm N-Balourouge de Semilly. V nižší zmiňované soutěži dorazila do cíle s čistým kontem Charlotte Augier de Moussac a společně s Iron Manem J.P. obsadila třiadvacátou příčku. 
 
Alena Kabátová, tedy čtvrtá členka české ekipy v Gorla Minore, startovala v úvodu pouze v soutěži do 115 centimetrů s klisnou Elusa-W. Po jedné chybě jí patřilo místo dvanácté. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytl František Stružinský 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE