reklama 11B

Mladí jezdci v Rakousku zazářili. Stružinský a Held v TOP5 v malé túře

ikonka

V Lamprechtshausenu pokračují mezinárodní parkurové závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. V sobotu 1. května se blýskli čeští reprezentanti v YR Small Tour, v níž se dařilo Františkovi Stružinskému a Anně Held. Umístili se oba v TOP5.
01.05.2021 19:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Program parkurového mítinku pro mládežnické kategorie CSIO Lamprechtshausen nabídl v sobotu 1. května celkem deset soutěží. 
 
Ve stupňované obtížnosti do 130 centimetrů v rámci Small Tour pro mladé jezdce se blýskl František Stružinský, který v sedle Cassana nasbíral plný počet kladných bodů a dojel třetí. Jen o dvě příčky pod ním se umístila Anna Held na Casparinovi. I oni překonali parkur bez chyb a dovezli plný počet bodů.
 
Junioři ve složení Oliver Písařík, Laura Najmanová, Natálie Kovářová a Tereza Jakubcová, se zapojili do Poháru národů. V druhém kole soutěže do 140 centimetrů však byli vyloučeni. Nejlépe si vedl Oliver Písařík s Donem Corleonem 111 Z, který ve dvou kolech chyboval celkem třikrát.
 
Zastoupení měla Česká republika i v soutěží dětí s překážkami do 120 centimetrů. Nejlepší výkon z našich jezdců předvedla Rozálie Sovová s Jettou, která obsadila třinácté místo, jež bylo ještě odměněno finanční výhrou.
 

Kompletní výsledky z akce jsou ZDE

 
Foto: se souhlasem Františka Stružinského



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE