reklama 11A

Čechy čeká Pohár národů v Gorla Minore. Finišmanem bude Ondřej Zvára

ikonka

Startovní pořadí číslo 6 vylosovala pro český tým šéfka ekipy Markéta Šveňková pro sobotní Pohár národů v Gorla Minore. Reprezentovat nás budou se svými koňskými svěřenci Filip Doležal, Emma Augier de Moussac, Alena Machová a Ondřej Zvára.
23.04.2021 23:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Filip Doležal bude v sobotu od 11:30 hodin sedlat valacha Coup de Coeur Gp Madame Z, Emma Augier de Moussac odstartuje s Divou, Alena Machová (Gasperl) nás bude reprezentovat s Chacco Bellou a Ondřej Zvára absolvuje tuto dvoukolovou soutěž družstev s Quimerem M.
 
Při páteční zahřívací stopětačtyřicítce dokončil Filip Doležal s Coup de Coeur Gp Madame Z bez penalizace dvacátý. Nulu dovezla do cíle i Alena Machová s klisnou Chacco Bellou, Emma Augier de Moussac v sedle Divy inkasovala čtyři trestné body a Ondřej Zvára na Quimerovi nasbíral 13 bodů. 
 

Psali jsme: Restart jezdecké sezony: Pořadatelé to mají těžké, říká Filip Doležal

 
Celkem se v sobotní týmové soutěži představí jedenáct celků, tím posledním na startu budou Slováci: Ján Cigán jr. A Derby, Andrej Hollý a Diara, Radovan Šillo a Durant W a Bronislav Chudyba s valachem Lamborghini. Kromě Čechů a Slováků jsou zastoupeny Velká Británie, Argentina, Francie, Rakousko, Německo, Nizozemsko, Švýcarsko, Španělsko a Itálie. 
 
Foto: se souhlasem Ondřeje Zváry



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE