reklama 11B

Bielíková obsadila deváté místo ve finále střední rundy v Poznani

ikonka

Sobotní finále Medium Round v polské Poznani se vydařilo české reprezentantce Nikole Bielíkové. V sedle valacha Carthinja překonala obě části speciálního dvoufázového parkuru bez trestného bodu a s časem 23,49 vteřiny skončila na deváté pozici.
20.02.2021 17:43  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V sobotním finále Medium Round startovala také Kateřina Tomanová. Ta ovšem s Divine Des Vergers Z přivezla čtyři trestné body z obou fází parkuru s výškou překážek 140 centimetrů a s celkovými osmi trestnými body se zařadila na devětačtyřicátou příčku.  
 
V úvodu sobotního programu polské Cavaliady předvedla Nikola Bielková bezchybný výkon ještě v sedle hřebce Statis Conti, s nímž skončila šestnáctá v soutěži s výškou překážek do 120 centimetrů. V soutěži pro šesti a sedmileté koně dále startovala s valachem Odille VLS, s nímž si připsala čtyři trestné body.  
 
Na závěr sobotního programu Cavaliady je připravena soutěž Speed and Music s parkurem vysokým 135 centimetrů, do které je přihlášena Kateřina Tomanová s koněm Armani Code. 
 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Instagram Cavaliada Tour  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE