reklama 11D

Benešová má zlato z MČR dětí. S Grace Federicou byla jediná bezchybná

ikonka

Přestože se do nedělního finálového kola dětské kategorie parkurového mistrovství České republiky probojovalo sedm dvojic bez chyb, pouze jedna jediná udržela nulu i po třetím kole. Z titulu se v Chuchle Areně Praha radovala Kateřina Benešová.
29.08.2021 12:36  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
O zlaté medaili tedy bylo mezi dětmi rozhodnuto již po třech kolech. Díky třem bezchybným jízdám získala zlato Kateřina Benešová s klisnou Grace Federicou. 
 
Dalších osm jezdců s jednou chybou po třech kolech se rozeskakovalo o zbylé dvě medaile. Na zkráceném parkuru nejlepší výkon podal Albert Písařík, když v sedle C.C.Boye absolvoval rozeskakování bezchybně a v čase 41,47 vteřiny. Tímto výkonem si tedy zajistil stříbrnou medaili. 
 
S rozdílem pouze několika desetin vteřiny si pro bronz dojela Rozálie Sovová s klisnou Jettou. I tato dvojice v rozeskakování nechybovala. 
 
Na dekorování se podívaly také bezchybná Kateřina Gutová s Flaviem a Anna Marie Dudová s Eldonou Landaiese, která předvedla nejrychlejší rozeskakování. Jedna chyba jí však nakonec přisoudila páté místo. I šestá Tereza Abíková s Timurem jedenkrát chybovala.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: Kateřina Návojová
 

 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE