reklama 11C

Anna Marie Vítek vyhrála při Sunshine Tour sobotní stodesítku CSI1*

ikonka

Nejlepšího českého výsledku při sobotních soutěžích Sunshine Tour ve španělském Vejeru de la Frontera dosáhla Anna Marie Vítek s poníkem Mateo Di Belle. V soutěži do 110 centimetrů po bezchybné jízdě v obou fázích nenašla přemožitele.
13.02.2021 17:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Sestry Vítkovy absolvovaly bezchybně také soutěž do 120 centimetrů. Anna Marie s klisnou Chacco´s Amke dokončila v čase 68,68 sedmadvacátá a hned za ní se umístila její sestra Kristína na Chiccovi 419. Ztrácela na ní pouze dvě desetiny sekundy. 
 
Penalizaci nezaznamenali ani další čeští jezdci v soutěži do 135 centimetrů. Linda Portychová s La Mirage 16 obsadila patnáctý řádek výsledkové listiny díky času 71,38. Do druhé desítky se vešel ještě Ondřej Zvára s valachem Fritske, když dokončil v čase 74,92 vteřiny. Pět bodů si zapsala Mariana Michlíčková na Human Leaque. 
 
Michléčkové se však dařilo ve stočtyřicítce, v níž s Quiete zajela čistou jízdu a umístila se na 29. místě. Ve stejné soutěži startovala z Čechů ještě Emma Augier de Moussac. V sedle klisny N-Balourouge de Semilly inkasovala 8 trestných bodů, s hřebcem L-Epsom Shutterfly měla ještě o chybu navíc. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto archiv V-Team Prague



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE