reklama 11D

Živě: Získá Váňa další Prvomájovou? Sledujte dostihy v Lysé nad Labem

ikonka

V sobotu 1. srpna se podruhé v letošní sezoně konají dostihy v Lysé nad Labem. V odložené Prvomájové steeplechase se utkají Dusigrosz, Sztorm či Peintre Elusif a vy můžete být při tom prostřednictvím přímého přenosu internetové televize EquiTV.
01.08.2020 11:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B


Už v době, kdy zdaleka nebyla jasné, jakým způsobem se rozběhne pandemií poznamenaná dostihová sezona, slíbilo závodiště v Lysé nad Labem, že tradiční vrchol tamní sezony Prvomájová steeplechase koronaviru neustoupí. A v sobotu 1. srpna své předsevzetí splní. Přímý přenos můžete sledovat na internetové televizi EquiTV.

Prvomájová steeplechase se sice běží čtvrt roku po svém tradičním termínu, ale termínový posun jí nic neubral na kvalitě. Po dohlášení vítěze Úvodní Cross Country Koroka Dusigrosze a před měsícem v Pardubicích úspěšného Big Mago se startovní pole rozrostlo na sedm koní.

Nechybí druhý z Memoriálu Evy Palyzové Sztorm či ostřílení znalci místního kursu Peintre Elusif, Larizano a Pareto, trenér Josef Váňa je zastoupen ještě běloušem Forever Dry. V akci budou i členové jezdecké špičky Josef Bartoš, Jan Faltejsek, Jan Kratochvíl, Marcel Novák či Marek Stromský.

Rámcový program obsahuje ještě jednu steeplechase a dostih přes proutěné překážky, v němž proti minule vítěznému Res Judicatovi nastoupí k svému překážkovému debutu druhý z loňského Českého derby Angkor Wat.

Sobotní program se skládí z celkem osmi dostihů, začátek je stanoven na 14:00. Přímý přenos EquiTV si můžete pustit už od 13:30.

STREAM SLEDUJTE ZDE!

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.

Ilustrační foto: Ivan Krejza




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE