reklama 11C

Lysá hledá pro Jaro s koňmi nový termín. Přípravy For Horse pokračují

ikonka

Na aktuální situaci kolem šíření koronaviru Covid-19 reagují další pořadatelé velkých i malých jezdeckých akcí. Zrušen byl Jezdecký festival v Královicích i galavečer Koně na Žofíně. Výstaviště Lysá nad Labem hledá náhradní termín akce Jaro s koňmi.
11.03.2020 10:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Výstaviště Lysá nad Labem informovala návštěvníky i zástupce vystavovatelů, že v souvislosti s aktuální situací týkající se šíření koronaviru a nařízením Bezpečnostní rady státu, která zakazuje všechny akce s předpokládanou účastí 100 a více osob, výstavu Jarní Zemědělec – Jaro s koňmi 2020 přesouvá na nejbližší možný termín. Ten původní byl od středy 18. do neděle 22. března. 
 
„Stanovení nového termínu závisí především na vývoji aktuální situace. V tuto chvíli připadají v úvahu termíny v dubnu 2020. – Situaci řešíme a buďte ujištěni, že o chystanou výstavu Jarní Zemědělec nepřijdete,“ dodávají zástupci lysolabského výstaviště.
 
Na duben je plánována další obdobná akce, a to pro změnu na výstavišti v pražských Letňanech. Vzhledem k tomu, že veletrh For Horse je naplánovaný na termín 16. až 19. dubna, tzn. zhruba za pět týdnů, pořadatel zatím nepřistoupil k jeho zrušení. „Nařízení Ministerstva zdravotnictví a Bezpečnostní rady státu pečlivě sledujeme a pokud by došlo v tomto ohledu k jakékoliv změně, budeme veřejnost neprodleně informovat,“ uvádí organizátoři ze společnosti ABF.
 
Od 20. do 22. března se měl konat také Jezdecký festival v Lysé nad Labem, který byl zrušen. Přesun na jiný termín není reálný z hlediska charakteru akce, při níž měl vyvrcholit seriál halových závodů v parkurovém skákání a ve spřežení. Na přelomu března a dubna by se již měla plně rozběhnout venkovní sezona. V sobotu 21. března se nebude konat ani galavečer Koně na Žofíně, také tato událost byla zrušena bez stanovení náhradního termínu. 
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE