reklama 11B

Přivítejte příchod jara s plnou parádou na výstavišti v Lysé nad Labem

ikonka

/PR článek/ Přijďte oslavit příchod jara na už padesáté druhé pokračování největší zahrádkářské, zahradnické a zemědělské události v kraji! Od středy 18. do neděle 22. 3. proběhne na výstavišti v Lysé nad Labem jarní Zemědělec a rovněž Jaro s koňmi.
06.03.2020 13:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Od středy 18. do neděle 22. března vám na výstavišti v Lysé nad Labem představí v rámci jarního Zemědělce prodejci široký sortiment jarních květin, osiv, cibulovin, balkonových rostlin, stromků, keřů, postřiků, zahradnických pomůcek, zahradního nábytku, pergol, pařníků i zemědělské a zahradní techniky. 
 
„Letos se můžete těšit například i na řecké prodejce kvalitní čerstvé zeleniny s nezaměnitelnou chutí, na kterou jste zvyklí ze svých dovolených u moře. Samozřejmostí jsou i poradny pro zahrádkáře a ani letos nebude chybět vyhlášení soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje. Nejlepší výrobky, budete moci ochutnat i nakoupit u stánku Středočeského kraje,“ říká manažerka výstavy Eva Švecová. 
 
Letošní novinkou bude divácky atraktivní expozice mláďat v  improvizované české farmě, kterou ocení zejména ti nejmenší návštěvníci. Zajímavá bude určitě i soutěž v aranžování květin pro studenty středních zahradnických a zemědělských škol - Polabský motýl - která oslaví letos své pomyslné dvacáté narozeniny. Studenti letos budou připravovat aranže na téma Čtvero ročních období.
 
V hale C bude po celých pět dnů probíhat Jaro s koňmi. „Z tribun se diváci budou moci pohodlně dívat na předvadiště s koňmi. Koně budou samozřejmě k vidění i v boxech a najdete tam i stánky s nabídkou potřeb, krmiv a cajků pro koňaře,“ dodává Ladislav Žoha, manažer akce. 
 
Do třetice všeho dobrého bude současně probíhat i Festival dechovky, který zahájí král lidovek a cimbálu Jožka Šmukař. Během festivalu se divákům představí mnoho zvučných dechových orchestrů. „Chybět nemůže Moravanka, Babouci, Krajanka, Táboranka, Květovanka, ale i představitelé moderní originální dechovky jako HarMálek Orchestr a mnoho dalších,“ říká na závěr ředitel výstaviště Ondřej Matouš. 
 

Nenechte si letošního Zemědělce utéct  –  bude to velkolepá oslava jara i hudby. Tři akce v ceně jedné vstupenky. Zábava na celý den pro celé rodiny.

 

UPOZORNĚNÍ: Společnost Výstaviště Lysá nad Labem si plně uvědomuje závažnost situace v souvislosti s šířící se nákazou koronaviru COVID – 19 a sleduje doporučení opatření Bezpečnostní rady státu a orgánů ochrany veřejného zdraví. Všechny plánované akce společnosti Výstaviště Lysá nad Labem jsou připravované ve standardním režimu v plánovaných termínech a s maximálním respektem k doporučením vydaným Krajskou hygienickou stanicí Středočeského kraje, případně ministerstvem zdravotnictví. V případě, že příslušné orgány vyhlásí jakákoli mimořádná opatření či omezení pro pořádání hromadných akcí, bude na ně společnost Výstaviště Lysá nad Labem adekvátně a bezodkladně reagovat.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE