reklama 11B

Živě: Zimní pohár v Královicích. Poslední skokové závody 2021 v ČR

ikonka

Zimní jezdecký pohár v Královicích u Slaného uzavře letošní domácí parkurovou sezonu. V sobotu 27. listopadu můžete sledovat všech sedm vypsaných soutěží živě z tepla domova prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
27.11.2021 07:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Program Zimního jezdeckého poháru v Královicích začne v sobotu 27. listopadu od 8:00 hodin a diváci uvidí zhruba dvě stovky startů. 
 
Vrcholem bude parkur stupně S*, který se pojede jako jednokolová soutěž s finále. Do základní části nastoupí předběžně šestnáct dvojic, mezi nimiž by neměli chybět např. Kateřina Zigová, Klára Hlaváčková, Viktor Skutecký, Lukáš Sojka, Daniel Pospěch, Darina Hochmanová, Jaroslav Šíma, ale i úřadující mistr České republiky Jan Štětina, který byl předešlý víkend velmi úspěšný při galashow světového parkuru Global Champions Prague Playoffs v pražské O2 areně. 
 
Královické závody, které jsou součástí Zimního jezdeckého poháru, bude živě přenášet internetová televize EquiTV.cz. Live stream začne zhruba 15 minut před startem první soutěže, tj. v 7:45 hodin.
 

Živý přenos můžete sledovat NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 
Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto: Šárka Votavová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE