reklama 11D

Živě: Zariyannka se vrací. Sledujte první mítink v Chuchle Areně Praha

ikonka

Týden po startu sezony se vrací dostihový ruch i do Chuchle Areny Praha. Vrcholy atraktivního odpoledne budou v neděli 25. dubna Gomba handicap, Velká dubnová cena a Memoriál profesora Václava Michala. Vše můžete sledovat prostřednictvím EquiTV.
25.04.2021 10:00  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE POD TÍMTO ODKAZEM (KLIKNĚTE)

 
Třemi jedničkovými dostihy za účasti řady prověřených i potenciálních hvězd odstartuje v neděli 25. dubna cvalová sezona v Chuchle Areně Praha. Bohatý program se kvůli vládním opatřením odehraje bez divácké veřejnosti, všech osm dostihů však opět nabídne v přímém přenosu internetová televize EquiTV.
 
Zajímavou podívanou nabídne jako obvykle sprinterský Gomba handicap, v němž nebudou chybět šampion Mr Right, loňský vítěz Ultimate Fight, v Itálii rozběhaný Manoamano nebo suverén loňského EJC Leram Million Politicum. Ten ponese nejvyšší hmotnost v poli 63 kg, což bude o 15 kg více má předepsáno nejméně zatížený Let Fire.
 
Nejvýše hodnocený dostih loňské sezony Velká dubnová cena společnosti Tipsport tentokrát přilákal jen sedm startujících. Nachází se však mezi nimi Zariyannka, která se v únoru jako první kůň v českém tréninku představila v Rijádu a do jejího sedla se opět vrací Radek Koplík.
 
Klisna stáje Lokotrans Slovakia CZ v neděli narazí na silnou konkurenci tvořenou zkušenými Torque Powerem, Darkolvou, Ophelia’s Aidanem či loňským klasickým vítězem Ratem. Na vítězi EJC Lokotrans Middle Cape Freedomovi dostane příležitost jezdec Ulan Kozhomkulov.
 
V klasické předzkoušce Memoriálu profesora Václava Michala na sebe narazí působiví jedničkoví vítězové z posledního zářijového víkendu Vert Liberte a Vi Fi. Proti nim se postaví čerstvé importy Drish Venture (irský rating 84) a Nico (francouzský handicap 32), do všech dostihů trojkoruny přihlášený Rabbit Red Jazz, loni slibně rozběhnutý Mandarin nebo další z vlastních odchovanců Jiřího Charváta French Chardonnay, syn slavných rodičů Chardonney Tcheque a French Quebec.
 
Také v rámcovém programu poběží řada tříletých koní se slibnými původy a přihláškami do klasických dostihů. Ve velkém zasáhnou do dění například stáj Rabbit Trhový Štěpánov a trenér Allan Petrlík, kteří pošlou do akce osm tříletých, z toho pět v Ceně debutantů na 1600 metrů.
 
Start prvního dostihu je naplánován na 14:00, přenos EquiTV si můžete pustit už od 13:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu.
 
Foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE