reklama 11D

Živě: Sezona v Lysé nad Labem vrcholí, sledujte svatováclavský mítink

ikonka

Čtvrtý a závěrečný den letošní sezony v Lysé nad Labem proběhne v úterý 28. září. Smíšený program s rovinovými i překážkovými dostihy startuje ve 14:00 a jako obvykle ho můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
27.09.2021 16:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
I letos pořádá závodiště v Lysé nad Labem tradiční svatováclavský mítink, jehož prostřednictvím se populární dráha v úterý 28. září rozloučí s letošní sezonou. Na programu bude sedm dostihů včetně jedné steeplechase cross country a jednoho klání přes proutěné překážky.
 
V trojkovém krosu na 3500 metrů se v sedle World Speeda představí čerstvý trojnásobný vítěz Gran Premio Merano Josef Bartoš. Další hvězdou mítinku bude vítěz Českého derby z roku 2019 Pacific Hill, který pod Lucií Fialovou změří síly s čtveřicí soupřů v hlavním rovinovém dostihu Ceně Rabbit Trhový Štěpánov na 2200 metrů.
 
První dostih bude odstartován ve 14:00, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již od 13:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE