reklama 11C

Živě: Souboj hvězd v Chuchle Areně. Sledujte Evropský pohár žokejů

ikonka

Gérald Mossé, Adrie de Vries, Panagiotis Dimitsanis, ale například i Nagano Gold. Evropský pohár žokejů slibuje v sobotu 25. září atraktivní dostihovou podívanou. Stream ze sedmého ročníku populární akce opět přenáší internetová televize EquiTV.
24.09.2021 11:30  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Vrchol podzimní rovinové sezony na českých závodištích je tady. Sedmý ročník Evropského poháru žokejů, kterého se zúčastní špičkoví jezdci z deseti různých zemí, se poběží v Chuchle Areně Praha již v sobotu 25. září a vy můžete být při tom prostřednictvím streamu internetové televize EquiTV.
 
Deset nominovaných žokejů a tři držitelé divokých karet se utkají v šesti bodovaných dostizích včetně 1,2 milionem korun dotovaným EJC Leram Million. Do celkového bodování se každému jezdci bude započítávat pět nejlepších výkonů.
 
Diváci se můžou těšit mimo jiné na Géralda Mossého, Adrie de Vriese nebo první ženu v nominaci Sibylle Vogt. Velkým lákadlem bude také účast dvojnásobného Koně roku Nagano Golda v Hrubymoving EJC Long – 43. Velké ceně českého turfu.
 
Sobotní program čítá celkem devět dostihů. První tři tvoří rámcový program, který se do hodnocení poháru nezapočítává, ale jeho součástí bude mimo jiné premiérová edice dostihu pro české odchovance EJC Cena společnosti KSB – pumpy + armatury za účasti klasické vítězky Solemeeny.
 
První dostih bude odstartován ve 12:30, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již od 12:00. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

Vizitky startujících žokejů ZDE

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE