reklama 11B

Živě na ČT: Anaking se vrací do Chuchle. Sledujte Zlatý pohár EŽ Praha

ikonka

Elitu tříletého ročníku střídá v Chuchle Areně Praha špička českých proutěnkářů. Ve Zlaté poháru EŽ Praha, který můžete sledovat v přímém internetovém přenosu České televize, se v neděli 13. září utkají Anaking, Capivari, Capferret či Sansiro.
10.09.2020 13:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Týden po Českém derby se v Chuchle Areně Praha chystá jeden z překážkových vrcholů tamní sezony. 14. ročník Zlatého poháru Elektrizace železnic Praha na 4200 metrů bude mít v neděli 13. září malé, ale špičkové pole.
 
Po čtyřech letech se do Prahy vrátí letošní suverénní vítěz Zlatého poháru s bohatou mezinárodní kariérou Anaking se svým stálým jezdcem Janem Faltejskem. Proti hvězdě stáje Dr. Charvát se postaví mimo jiné někdejší vítěz francouzského listed Capferret, který se letos vrací na dráhu po zdravotní přestávce, a někdejší Gd1 vítěz z Merana Kifaaya.
 
Lahůdkou bude také start dvojice zástupců italské Scuderie Aichner SRL z šampionské centrály Josefa Váni mladšího. Bělouše Capivariho pojede Josef Bartoš, v sedle Sansira bude Jaroslav Myška.
 
Hlavním dostihem rovinové části bude dvojková Cena společnosti Sudop Brno na 2400 metrů se zajímavou sestavou tříletých a starších koní.
 
Chuchelský program nabídne tradičně osm dostihů, první z nich bude odstartován ve 14:00. Přímý přenos České televize si můžete pustit už od 13:30 hodin prostřednictvím i-Vysílání ČT, příp. přes YouTube kanál Jockey Clubu ČR. Záznam pak poběží od 20:40 hodin na programu ČT Sport.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE