reklama 11B

Živě: Kane Fortuna v klasice. Sledujte klusáky v Chuchle Areně Praha

ikonka

Ještě nikdy neprohrál a většinu svých startů vyhrál v exhibičním stylu. Teď hnědáka Kane Fortunu čeká Jarní cena čtyřletých. Přímý přenos z klusáckého mítinku v Chuchle Areně Praha můžete v neděli 6. června sledovat na internetové televizi EquiTV.
02.06.2021 13:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Velké ročníkové zkoušky včetně prvního klasického dostihu sezony, ale i kvalitně obsazená Velká červnová cena hlavního města Prahy budou v neděli 6. června hlavními lákadly dalšího klusáckého mítinku v Chuchle Areně Praha.
 
Na start Jarní ceny čtyřletých Pražského magazínu se postaví šestice koní v čele s dosud neporaženým Kane Fortunou. Hvězda jezdce a majitele Zdeňka Škobise bude jediným importovaným účastníkem, mezi jeho soupeři se nacházejí Jim, Havana Misi či Early Bird.
 
Kvalitní konkurence se sejde i v Jarní ceně tříletých televize Praha TV s loni úspěšnými Leroyem W a Luthier Bokem. Velká červnová cena hlavního města Prahy by měla být odvetou mezi stájovými kolegy Paminem a Gamelií Dub’s, Alle Loman tentokrát posílá do boje klisnu Ready To Race.
 
Dalším dílem série pro francouzské klusáky bude Memoriál Václava Bořka-Dohalského, v rámcovém programu bude připomenut i legendární startér a klusácký jezdec Jiří Šindler starší.
 
První ze sedmi dostihů bude odstartován ve 14:00 hodin, ještě předtím proběhne ve 13:15 probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již ve 13:00 hodin.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Tereza Šebková



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE