reklama 11A

Živě: Jarní cena klisen s německým šampionem. Sledujte přenos z Mostu

ikonka

Vyrovnaný první klasický dostih sezony, souboj dvou blacktype koní s novou tváří mezi staršími vytrvalci a německý šampion Bauyržan Murzabajev v akci. Sledujte přímý přenos EquiTV z Jarní ceny klisen v pátek 12. června od 12:45.
10.06.2020 15:40  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Zpožděná dostihová sezona spěje k prvnímu velkému vrcholu. V pátek 12. června se na závodišti v Mostě poběží Jarní cena klisen. Úvodní z pěti klasických dostihů slibuje mimořádně atraktivní zážitek a vy ho můžete sledovat v živém vysílání EquiTV.
 
V jedenáctičlenném poli nechybí první čtyři z květnové předzkoušky Barthesa, Eternity, Rabbit Breath a Achird, ale okruh šancových klisen je výrazně širší. Svůj letošní debut by v Mostě měla absolvovat zimní královna Fraga, trenérka Helena Vocásková má v poli ještě suverénní vítězku ze zahajovacího mítinku Secret Passion a vůbec poprvé se publiku ukáže dodatečně přihlášená Zariyannka.
 
Druhým jedničkovým vrcholem bude Memoriál Vlastimila Smolíka na 2400 metrů, v němž absolvuje svou českou premiéru čtyřletá posila stáje Meridian Wise Ruler. Reparát za nepovedenou Velkou dubnovou cenu se pokusí složit dvojice blacktype koní Kronprinz a Boomboom Kiss.
 
Jezdeckou hvězdou pátečního odpoledne bude úřadující německý šampion Bauyržan Murzabajev, který byl angažován stájí Lokotrans a čeká ho pět startů.
 
Celkem je na programu 8 dostihů, ten první je naplánován na 13:15. Přímý přenos internetové televize EquiTV začíná ve 12:45.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Václav Volf, fotovolf.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE