reklama 11D

Živě: Generálka na derby i top klisny. Sledujte Velkou červnovou cenu

ikonka

Dostihová sezona v Chuchle Areně Praha pokračuje v sobotu 15. srpna dvěma jedničkovými dostihy, které vám nabídne internetová televize EquiTV. Uchazeči derby změří síly ve Velké červnové ceně, špičkové klisny se utkají v Ceně Nory Jeane.
12.08.2020 12:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
Tři týdny před 100. Českým derby se v Chuchle Areně Praha poběží Velká červnová cena, která je tradičně uznávaná jako hlavní přípravný dostih před vrcholem klasické sezony. Letošního ročníku se v sobotu 15. srpna zúčastní deset koní v čele s hnědákem Ratem z DS Pegas.
 
Na české půdě zatím neporažený vítěz Velké jarní ceny bude poprvé veřejně testovat vytrvalecké schopnosti. Z členů tříleté špičky nechybějí ani Joganville, Cote Jardin či Markoni LP. Slovenský Spartico přicestuje s vizitkou třetího z karlovarského trialu na 2000 metrů.
 
Kromě Velké červnové ceny bude dalším lákadlem chuchelské soboty mílová Cena Nory Jeane pro tříleté a starší klisny. Stálici Sašu, ve výborné aktuální formě se nacházející Tularku či v letošní sezoně už třikrát vítěznou Manollu vyzve v Česku debutující South Captiva, která přišla do tréninku Zdeňka Mimry s vizitkou šestinásobné vítězky z Francie.
 
Celkem je na programu devět dostihů, první z nich bude ostartován ve 14:00. Přímý přenos EquiTV si můžete pustit už od 13:30.

 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE