reklama 11C

Živě: Bartošův návrat a překážkové hvězdy. Sledujte Zlatý pohár EŽ

ikonka

Chuchle Arena Praha v neděli 11. září nabídne souboj špičkových překážkářů ve Zlatém poháru EŽ Praha. Kromě koní jako Sternkranz, Capivari nebo Stuke bude lákadlem comeback Josefa Bartoše. Přímý přenos můžete sledovat na internetové televizi EquiTV.
09.09.2022 13:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
Malé, ale kvalitní pole nabídne v neděli 11. září Zlatý pohár Elektrizace železnic Praha a.s., největší dostih přes proutěné překážky v Chuchle Areně Praha. Na 4200 metrů metrů dlouhém kurzu vnitřního oválu pražské dráhy se utkají mimo jiné vítězové dvou minulých ročníků Sternkranz a Capivari ze stáje Scuderia Aichner SRL.
 
V sedle prvně jmenovaného se vrací po zranění do sedla žokej Josef Bartoš, druhého pojede vítěz loňské Velké pardubické Pavel Složil.
 
Mezi pěticí účastníků však bude také dvojnásobný vítěz italských dostihů Graded1 Stuke a po roce se do Velké Chuchle vrací i někdejší klasický vítěz Rate, mezitím etablovaný na francouzských překážkách.
 
Bartoš se chuchelskému publiku v neděli představí celkem třikrát, mimo jiné se vyhoupne i na třetího ze Svatováclavské ceny Dragon Arrow ve dvojkové Ceně společnosti Subterra, a.s. Svěřenec trenérky Heleny Vocáskové má ve sprintu na 1200 metrů předepsanou nesenou hmotnost 66 kg.
 
Druhým vrcholem rovinové části programu je Cena společnosti Sudop Brno na 2400 metrů, jejíž kvarteto účastníků pojedou výhradně jezdkyně.
 
Zaujme i trojková Cena společnosti Českomoravská železniční opravna s.r.o. na 1800 metrů. Mezi patnácti startujícími koňmi se nachází hned dvě někdejší klasické vítězky Dylanka a Solemeena.
 

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE (KLIKNĚTE)

Předběžný program*:

⏰ 13:30 hodin – začátek on-line přenosu na EquiTV.cz
⏰ 14:00 hodin – start prvního dostihu, další budou následovat v 30minutových intervalech
*změna programu vyhrazena!
 
Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE