reklama 11B

Zduchovické L vyhrála o necelou půlku sekundy Nikola Egrová a Quilisca

ikonka

Opožděnou sportovní sezonu zahájili ve Zduchovicích v sobotu 16. května skokovými závody PRE-Channel Star. Na programu bylo celkem osm soutěží a tu nejvyšší do 115 centimetrů vyhrála dvojice z Jezdeckého klubu Plzeň, Nikola Egrová s klisnou Quilisca.
16.05.2020 20:12  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V sobotu 16. května se otevřela venkovní jezdecká sezona na zduchovickém kolbišti. Program prvního letošního závodního dne čítal čtyři skokové soutěže určené pro pony a čtyři pro velké koně.
 
Nejvyšší pony soutěže stupně SP* na čas se účastnilo pouze pět jezdeckých dvojic a nejlepší byl Albert Písařík v sedle Nantana B.B. 
 
Program vyvrcholil soutěží do 115 centimetrů na čas, v níž odstartovala více než padesátka koní. O bezchybné výkony nebyla nouze, o umístění téměř poloviny startovního pole tedy rozhodoval dále čas. Nejrychlejší byla nakonec Nikola Egrová se svým prvním koněm, klisnou Quiliscou a zvítězila o necelou půlku sekundy před Miloslavem Příhodou a Flower.
 

V neděli 17. května sportovní dění na zduchovickém kolbišti pokračuje, a to PRE-Jumping Festivalem. Sledovat ho můžete ŽIVĚ na EquiTV.

 
Foto archiv pořadatele



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE