reklama 11C

Zájem o účast na CSI v Šamoríně je enormní. Dorazí tam až 600 koní

ikonka

Pořadatelé ze společnosti Riders and Dreams hlásí obrovský zájem o účast na mezinárodních parkurových závodech v x-bionic sphere ve slovenském Šamoríně, které se budou konat od 6. do 9. 5. a od 13. do 16. 5. 2021. Dorazí tam až 600 koní.
28.04.2021 10:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Na první závodní týden CSI2* v Šamoríně je v tuto chvíli přihlášeno cca 450 koní, zatímco na ten druhý, kdy se kromě soutěže zařazené do Světového poháru uskuteční i FEI Jumping Nations Cup pro mladší věkové kategorie jezdců, je jich zhruba 850. Organizátoři však budou moci z kapacitních důvodů přijmout „pouze“ 600 koní.
 
„Jelikož v obou případech je počet vyšší než 400, tak podle pravidel a nařízení FEI musí mít všichni koně platný negativní PCR test ne starší než 120 hodin,“ upozornili organizátoři.
 

Psali jsme: Gentlemen s Forewerem pojedou do Lince, Prahy a Šamorína, říká Opatrný

 
Řada soutěžících se do Šamorína nedaleko Bratislavy chystá z pražské Chuchle Areny, kde se od 29. dubna konají závody CSI2*-W a o týden později na ně naváže CSIO3*. „Jsem s pořadateli v Šamoríně domluvený, že při těchto závodech vypíšou nějaké večerní skákání, které je pro nás důležité v rámci předolympijské přípravy. Proto bych tam určitě chtěl jet. Ty tři víkendy v řadě nám docela takto pasují,“ uvedl před časem dlouhodobě nejlepší český parkurový jedzec Aleš Opatrný.
 
Foto: x-bionic sphere, se souhlasem Riders and Dreams



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE