reklama 11B

Zahájení festivalu CHIO Aachen 2022 vidělo na stadionu 37.500 diváků

ikonka

Plný stadion a úžasná atmosféra doprovázely v úterý večer slavnostní zahájení jezdeckého festivalu CHIO Aachen 2022, kterého se účastnilo zhruba 200 koní a 500 lidí z řad komparzistů, akrobatů, ale také držitelů zlatých olympijských medailí.
29.06.2022 12:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Při oficiálním zahájení CHIO Aachen 2022 zazněla také světová premiéry hymny CHIO, kterou je emocionální balada od Höhnera „In diesem Moment“ (V tuto chvíli). 
 
„Jakmile muzikanti poprvé zazpívali refrén a na velkých obrazovkách se objevily nezapomenutelné momenty CHIO Aachen, nejeden z davu 37.500 diváků na hlavním stadionu dostal husí kůži,“ uvedli pořadatelé v tiskové zprávě.
 
Po dokonalé předehra následovala pestrá show s více než 200 koňmi a 500 komparsisty, která proměnila hodinu a půl trvající oficiální zahájení Světového jezdeckého festivalu v magický večer.
 
„Vítejte na festivalu!“ je motto CHIO Aachen 2022, který je letos věnován z velké části také mládeži. Mladí jezdci ze všech disciplín se tam totiž účastní FEI jezdeckých her mládeže, které se v Soers během show konají poprvé. Velké emoce byly cítit také ve chvíli, když mladá drezurní jezdkyně z Ukrajiny Diana Borovik oficiálně prohlásila CHIO Aachen a FEI jezdecké hry mládeže za zahájené.
 

Psali jsme: Potvrzeno! Isabell Werth se s Bellou Rose rozloučí při CHIO Aachen

 
Další silné chvíle nastaly poté, co na stadion vstoupila zlatá olympijská medailistka Isabell Werth se svou Bellou Rose. Bylo to totiž pro tuto osmnáctiletou klisnu poslední kolo na hlavním stadionu. V pátek večer na stadionu Deutsche Bank totiž oficiálně ukončí sportovní kariéru.
 
Foto: CHIO Aachen, Andreas Steindl



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE