reklama 11A

V Hořovicích proběhla generálka před Velkou cenou. Ovládl ji Opatrný

ikonka

Vrcholem sobotního programu zahajovacích závodů Českého skokového poháru 2019 v Hořovicích byl parkur stupně ST**. Na překážkách vysokých 140 cm se nejvíce dařilo Alešovi Opatrnému, který si dojel pro vítězství v sedle klisny Chacha…
20.04.2019 20:26  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Startovní listina sobotní stočtyřicítky vypsané jako Cena Prazdroje čítala více jak šedesát dvojic. O tom, že se do Hořovic sjelo kvalitní startovní pole, vypovídá fakt, že celkem jednadvacet koní nezaznamenalo na překážkách chybu. Sedmi dvojicím ale v čistém výsledku zabránil čas, který jim na konto připsal jeden nebo dva trestné body.

Z vítězství v generálce před nedělní Velkou cenou se radoval Aleš Opatrný v sedle klisny Chacha. Tento jezdec nechybí se svými dvěma svěřenci ani ve zmíněném nedělním vrcholu T* tohoto mítinku, nicméně podle dostupné startovní listiny ho ve Velké ceně startovat s touto vítěznou klisnou neuvidíme. Alešovi Opatrnému budeme mít možnost držet palce během nedělního parkuru vysokého 145 cm při výkonech v sedlech Daylight 282 a Sangris Boye.


Napsali jsme: Domácí parkurová špička dorazila do Hořovic. Junioři již bodují do CJC
 

Skvělá forma doprovází hořovickým mítinkem Kamila Papouška. Ten ovládl páteční nejvyšší soutěž ST* v sedle Mister Star VD Zandhoeve, kde mu patřila i stříbrná příčka spolu s Great Feelingem. Pro stříbro si Kamil Papoušek a Great Feeling dojeli také v sobotní stočtyřicítce před třetí umístěnou dvojicí Matějem Kotalíkem a Listonem Achterhoek.

Během sobotního programu se uzavřelo hořovické kolo Amateur Tour. Finále na překážkách vysokých 115 cm se nejlépe vydařilo Dominice Tesárkové, která zvítězila v sedle Viní. Na stupně vítězů se postavily také Martina Soukupová a Dorca spolu s Danielou Kryspínovou a Drossel Topasem.

 

Podrobnosti najdete na webu Českého skokového poháru POD TÍMTO ODKAZEM.

Foto: Zenon Kisza

 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Opatrný, Skřivan, Pospíšil za Štětinou a dalšími. ČSP zahájen





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE