reklama 11D

Vybrali jsme vítěze prázdninové soutěže o tituly z webu Koňské knihy

ikonka

Do pátku 28. června bylo možné formou komentáře na Facebooku Jezdci.cz soutěžit o jeden z titulů, které nabízí web Koňské knihy.cz. Získat vytouženou knížku mohlo jen pět z vás, co jste nám napsali. Přečtěte si, zda jste mezi šťastnými čtenáři.
03.07.2019 13:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Vyhodnotili jsme prázdninovou soutěž o knížky z webu Koňské knihy.cz. Vybrat z komentářů ty nejzajímavější, nejvtipnější či nejoriginálnější, bylo opravdu těžké. 
 
Přiznáváme, upletli jsme si na sebe bič. Ze všech komentářů bylo jasné, že koňmi žijete, koně milujete a knížku by si zasloužil každý. Tak se na nás nezlobte, pokud jsme právě vás nevybrali.
 

Pět výherců, které obchod Koňské knihy přes osloví Facebook, je zde:

 

1) Kniha Péče o starého koně 
 
Terrka Náhlíková
 
"Moc by se mi líbila kniha Péče o starého koně, protože naši klisně bude v létě 20 let, je velice aktivním důchodcem a ráda bych jí zpříjemnila podzim jejího života.!
 
 
2) Kniha Správný režim – cesta k optimálnímu výkonu sportovního koně 
 
Šárka Vejrychová
 
"O prázdninách budu stěhovat své koně domů a myslím, že kniha "Správný režim" by mi mohla pomoci načerpat inspiraci, jak zajistit správný management a dopřát koním tu nejlepší péči v novém domově."
 
 
3) Kniha Citový život zvířat 
 
Ludmila Maternová
 
"Už od dětství mě fascinuje tvář vedlejšího světa.. Přírody a zvířat. Jako malá jsem se snažila s těmito bytostmi komunikovat. A až doteď se mi ještě nepodařilo nalézt tu správnou cestu. Přesto jsou pro mě zvířata dveřmi do světa upřímnosti, štěstí a spravedlnosti. A cesta k jejich duším je příjemně rozmanitá. Nejvíce bych si přála vlastnit ve své knihovničce knihu Citový život zvířat. A myslím, že by ji tam měl vlastnit každý, kdo se chce na tomto světě naučit žít..."
 
 
4) Kniha Konějšivé signály a řeč těla u koní 
 
Jana Petraturová
 
"Poslední Vaše kniha, která mi chybí je Konějšivé signály a řeč těla u koní. Mám své koně a snažím se dělat první poslední a co jen jde, aby se měli dobře a věřím, že by nám tato kniha pomohla ještě lépe spolu komunikovat a ,,mluvit".
 
 
5) Kniha Fitness pro jezdce
 
Kateřina Ličková
 
"Tak to já bych moc ráda Fitness pro jezdce od Stewarta, nutně potřebuji fyzičku, mohlo by to pomoci i mému koníkovi, chystáme se začít pořádně trénovat. Přistihla jsem se, že se tak snažím, že blbě dýchám, tak abych při tréninku neexplodovala."
 
Děkujeme, že jste se zapojili do naší hry a výhercům gratulujeme!



Štítky: Koňské knihy
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE