reklama 11C

Vladimír Tretera triumfoval v Šamoríně. V Grand Prix byl první i druhý

ikonka

Český parkurový šampion Vladimír Tretera v neděli se svými koňmi ještě vylepšil skóre ze sobotních soutěží při Winter Masters Series v Šamoríně a v Grand Prix obsadil první i druhou příčku. „Byla to krásná tečka za letošní sezonou,“ konstatoval.
22.11.2020 18:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Do Grand Prix v Šamoríně s výškou překážek 140 centimetrů nastoupilo v neděli 22. listopadu čtrnáct dvojic a deset z nich překonalo základní parkur bez penalizace. Do rozeskakování nakonec pokračovalo jen sedm účastníků.
 
Nejrychlejší výkon předvedla na zkráceném kurzu chorvatská dvojice Lea Djelmic s koněm Hyacinth. Čas měla 31,04, ale bohužel jednou chybovala a musela se spokojit s třetí příčkou. První dvě totiž patřili českému jezdci, jenž jako jediný dokázal zopakovat čisté jízdy.
 

PSALI JSME: Vladimír Tretera s Gangsterem vyhrál sobotní Winter Masters v Šamoríně

 
Vladimír Tretera s Gangsterem V/h Noddevelt protnul cílovou čáru v čase 31,19, na Glierite byl o něco pomalejší – časomíra mu ukázala hodnotu 32,99 sekundy. 
 
„Kurz se mi moc líbil, byl to příjemný parkur. Jelikož tento rok s těmito dvěma koňmi jsme již skákali i těžší parkury, byla to pro nás taková příjemná tečka za letošní sezonou. Jsem rád, že koním vydržela skvělá kondice až do konce. Poslední dva až tři měsíce oba podávají výborné výkony s minimem chyb. Gangster je zkušenější, a tak s ním mohu jít do většího rizika, Glierite je trochu pomalejší, ale snažím se, aby výkony vypadaly dobře,“ zhodnotil Vladimír Tretera.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE