reklama 11D

Veletrh For Horse letos neproběhne. Pro rok 2021 již má svůj termín

ikonka

I když pořadatelé veletrhu For Horse na výstavišti v pražských Letňanech doufali, že se podaří najít pro tuto akci náhradní termín, nakonec se letos vůbec neuskuteční. Pro rok 2021 již byl zvolen konkrétní termín v první polovině dubna.
06.04.2020 10:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„S ohledem na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR, které s účinností od 10. března 2020 ruší všechny veřejné i soukromé akce s předpokládanou účastí nad 100 osob a na vyhlášení tzv. nouzového stavu jsme nuceni zrušit konání veletrhu For Horse v termínu od 16. do 19. dubna. Jak jistě víte, zákaz byl vydán v souvislosti s nepříznivým vývojem výskytu onemocnění COVID-19 způsobeným novým koronavirem v Evropě. Jedná se proto o zásah vyšší moci a společnost ABF, a.s. musí postupovat podle aktuálních nařízení a doporučení státních orgánů,“ uvádějí ve svém prohlášení zástupci pořadatele. 
 
„Vzhledem k tomu, že konání veletrhu For Horse v roce 2020 již není možné, připravíme jej v co nejlepší kvalitě až v roce 2021. Nový termín bude od 8. do 11. dubna,“ dodávají. 
 
Na stránkách akce je dále uvedeno, že vstupenky zakoupené na letošní termín veletrhu i večerní show v předprodeji byly stornovány a vstupné bude všem v plné výši vráceno na bankovní účet, ze kterého byla platba uhrazena. 
 
Archivní foto Dalibor Gregor



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE