reklama 11C

Přípravy veletrhu For Horse jsou pozastaveny. Hledá se nový termín

ikonka

Přesně za měsíc se měl konat v areálu pražského výstaviště v Letňanech další ročník veletrhu For Horse, včetně večerní For Horse Show. Ačkoliv organizátoři doufali, že se akce bude moci uskutečnit v původním termínu, nyní je jisté odložení akce.
17.03.2020 15:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Třetí ročník veletrhu potřeb pro koně, chovatele a milovníky koní pod názvem For Horse se měl uskutečnit v areálu PVA Expo Praha v Letňanech od 16. do 19. dubna 2020.
 
„Společnost ABF, a.s., pořadatel veletrhu For Horse, zastává názor, že lidské zdraví je to nejcennější, co máme. Proto bychom vás rádi informovali, že příprava veletrhu For Horse byla v současné době pozastavena a pořadatel hledá takové řešení, které by bylo bezpečné pro všechny účastníky akce,“ uvedla Petra Lipková, manažerka veletrhu For Horse.
 
„Předpokládáme, že během následujících čtrnácti dnů by se situace mohla vyjasnit natolik, abychom byli schopni vám podat bližší informace, včetně případného náhradního termínu,“ konstatovala Petra Lipková.
 
Ilustrační foto archiv pořadatele



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE